valentijnsdag ideeën

Nu de eerste maand van dit jaar alweer bijna achter ons ligt komt februari en daarmee valentijnsdag met rasse schreden dichterbij. Natuurlijk kunnen we allemaal om het hardste roepen dat het maar een commercieel gedoe is maar zeg nou zelf, elke reden om jou geliefde in het zonnetje te zetten is toch een goede reden? 

Daarom brengt houtspel hierbij de valentijnsdag inspiratie top 7 want .... hoe origineler het cadeau, hoe groter de verrassing! 

1. Leuk om samen te maken met de kinderen (en dus super persoonlijk) is deze leuke hanger met hartjes gemaakt van ijsstokjes. Een stap voor stap beschrijving vind je op onze blog

2. Nog een leeg plekje op de muur? Wat dacht je van een zelfgemaakt schilderij van houtplakjes? En wanneer je geen plek meer hebt voor een heel schilderij, een grote kaart kan ook heel goed. 

3. Zelf niet zo creatief? Geen probleem! Deze leuke hanger met geborduurd hartje koop je als een pakketje. Alles wat je daarna hoeft te doen is het hartje te vullen met kruissteekjes. 

4. Nog zo'n fijne DIY is deze houten valentijnskrans. Leuk om 's morgens als verrassing aan de deur te hangen. 

5. Wie zegt dat je je liefde niet kan verklaren aan je kind op valentijnsdag? Geef je baby deze geweldige houten bijtring in de vorm van een hartje voor valentijnsdag. Als dat geen liefde is!

6. Liefde is, dit handgeschilderde valentijnspoppetje. Leuk om zo te geven of als taarttopper te gebruiken. Je vindt een stap voor stap beschrijving van dit poppetje op onze blog

7. Liefde is kleurrijk, zeker met deze hartjes bouwblokken van Grimm's. De blokkenset bestaat uit 10 hartjes in de vrolijke grimm's kleuren met diverse diktes. Leuk om 1 heel speciaal iemand mee te verrassen of om uit te delen aan al die speciale mensen in je leven. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst