kleurige huizen bauspiel

Het eerste nieuwe product zijn de kleurige huizen. Deze set bestaat uit 8 zeer robuuste blokken waarmee je 4 super toffe huizen mee kunt maken. De huizen zijn geweldig om eindeloos mee te spelen, te combineren met de poppetjes en nins of je speelhoek mee op te vrolijken. Doordat de daken ook lossen blokken zijn kun de huisjes steeds een ander uiterlijk geven. Combineer eens andere kleuren, zet wat blokken op zijn kop of voeg andere blokken toe en hup, je hebt weer een nieuwe straat gebouwd. 

vierkante vensters bauspiel

De vierkante vensterblokken zijn een geweldige aanvulling op ons huidige bauspiel assortiment. De stevige vierkante blokken hebben een venstertje waarin een gekleurd raampje zit. De blokken zijn geweldig om mee te bouwen en de mooiste kastelen te ontwerpen of voor op een lichtbak te gebruiken. Kinderen (en vele volwassenen) zullen erdoor aangetrokken blijven. 

blokken puzzels bauspiel

Krijg je geen genoeg van originele blokken sets? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen bij de Mandala puzzelblokken en de Cirkel puzzelblokken. Deze prachtige blokken sets bestaan uit vrolijk gekleurde blokken van 5 cm dik en worden geleverd als puzzel in een stevige houten frame. De sets zijn niet alleen geweldig om urenlang mee te bouwen en de mooiste vormen mee te bedenken, ze zijn ook als puzzel te gebruiken. Van alle markten thuis dus. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst