regenboog zonsondergang Grimm's

Soms heb je van die producten dat is liefde op het eerste gezicht! Dat was voor ons zo met de nieuwste regenboog van ons geliefde Grimm's: de regenboog zonsondergang. Met zijn prachtige diepblauwe (en andere) kleuren werkelijk een plaatje om te zien, wouw. 

Op instagram hadden we hem al regelmatig voorbij zien komen maar het was ons nog niet gelukt om ze voor ons eigen winkel in te kopen, tot nu. Want de special is vanaf nu uitgebracht als een vast onderdeel van de Grimm's collectie, hoera! Natuurlijk hebben we de regenboog direct ingekocht en vandaag hadden we tijd om hem te testen en te combineren met ons andere speelgoed en wouw, hij lijkt vrijwel overal bij te passen. 

Doordat de regenboog zonsondergang 10 bogen heeft in plaats van de 12 bogen die de grote houten regenbogen hebben is hij net een beetje handzamer qua formaat. En ... ook een beetje handzamer qua prijs want deze regenboog kost € 54,95. Net als de andere regenbogen kun je met deze ook fantastisch stapelen, bouwen en zoveel meer. Wil je hier wat inspiratie bij? Neem dan eens een kijkje in ons gratis E-book met 72 voorbeelden wat te doen met een houten regenboog

Het mag geen verrassing zijn: wij zijn fan en raden ook deze regenboog aan iedereen aan. 

grimm's regenboog zonsondergang actie