Sint Maarten stekers seizoenstafel

De derde week van onze feestmaand ter ere van ons 10-jarig bestaan is zo super tof. Want dames en heren: tarataratarataaaaaaa!! Bij deze presenteren wij jullie onze eigen lijn stekers voor in de verjaardagsring van onder andere Grimm's, hoe gaaf is dat? 

De momenteel 21 stekers zijn niet alleen uitstekend te combineren met alle stekers van Grimm's en Ahrens die wij al in ons assortiment hadden, ze brengen ook super leuke nieuwe mogelijkheden met zich mee. De stekers lenen zich er namelijk uitstekend voor om de verjaardagsringen ook op de seizoenstafel te gebruiken. 

Nadat wij de stekers ontwierpen zijn deze met een lasersnijder uit multiplex gesneden, de zijkanten zijn daarom donker wat de stekers extra diepte geeft. De 8 woorden zijn in neutrale houtskleur gelaten. Bij de figuren is er 1 kant met waterverf geschilderd en 1 kant in neutraal hout gelaten, dit geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen welke kant je mooier vindt. Gaaf he? 

En natuurlijk kunnen we zo'n lancering niet zomaar voorbij laten gaan, daarom hebben we weer een heel leuke actie voor jullie bedacht! Je kunt deze week ons via de mail, instagram of facebook laten weten welke steker jij nog graag zou willen toevoegen aan je verjaardagsring. Op dinsdag 28 september kiezen wij de drie leukste uit die wij daadwerkelijk gaan produceren. Wordt jou idee uitgekozen? Dan ontvang jij de steker uiteraard gratis zodra hij klaar is! 

We kijken ernaar uit om jullie ideeën voor nieuwe stekers te horen en voor jullie aan de slag te gaan! 

verjaardagsringen houtspel

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst