Houtspel 9 jaar!

Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn wij! 9 jaar alweer, wat vliegt de tijd. Daar hoort natuurlijk een feestje bij, en feest vieren........ dat kunnen we bij Houtspel maar al te goed. Daarom hebben we een paar geweldige acties bedacht zoals (hoge) kortingen en producten die je winnen kunt. Benieuwd wat we allemaal gaan doen de komende dagen?

Via onze social media accounts zullen we super leuke prijzen weggeven. Zo kun je via onze houtspel facebook pagina een prijzenpakket van € 90,00 winnen en zullen we via onze houtspel instagram pagina een geweldige loose-parts set weggeven. En wil je op beide prijzen kans maken? Dit kan! Zorg dat je ons op beide accounts volgt en doe gezellig mee met de winacties! (ps, meedoen kan alleen via het facebook en instagram account, niet via de mail oid). 

Maar dat is niet alles, we zullen ook een kortings 9 daagse houden. Say what? Jawel, je leest het goed! Voor 9 dagen zullen er diverse producten van Houtspel een (hoge) korting krijgen, hoe leuk is dat? Vanaf morgen (vrijdag 11 september) zal er elke dag een nieuw product of productgroep een korting krijgen. En om het gemakkelijk te maken kun je de aanbiedingen van de dag eenvoudig zien via onze aanbiedingen pagina. De korting loopt van 0:01 uur tot 23:59 uur en voor alle producten geldt op = op. 

Hebben jullie al zin om onze 9e verjaardag met ons te vieren? En als dit de acties zijn bij onze 9e verjaardag dan kun je wel bedenken wat we met onze 10e verjaardag van plan zijn. Jawel, we zijn nu al druk met plannen maken en ik kan jullie beloven, het gaat groots worden! Maar we zijn heel benieuwd, wat zouden jullie nou graag als actie zien voor onze 10e verjaardag? Heb jij een super leuk idee of wens? Laat het ons horen! 

Update: Als afsluiter van onze feestweek hebben we het weekend van 19 en 20 september een speciale superkortingsactie: Gebruik de kortingscode: HoeraHoutspel9 in het winkelmandje voor 15% korting op je gehele bestelling! * Dit doen we bijna nooit dus profiteer van deze kans! * De korting wordt niet toegepast op de verzendkosten.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst