dubbele regenboog blokken set

Een van onze favoriete merken is Bauspiel. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch dat wij onze feestmaand ter ere van ons 10-jarig bestaan starten met een week welke in het teken staat van dit geweldige merk. Een merk waar het vakmanschap vanaf straalt en een nieuwe dimensie geeft aan bouwen met blokken. 

plus blokken bauspiel

Nieuwe producten

Ten eerste mogen wij (als eerste van Nederland) de nieuwe producten van Bauspiel introduceren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dubbele regenboog blokkenset (bovenaan de pagina)? Deze set bestaat uit 8 gebogen blokken die tezamen 2 regenbogen vormen. De boven passen qua maat en kleuren perfect bij de andere bauspiel producten maar kunnen ook heel goed met bijvoorbeeld Grimm's gecombineerd worden. En das niet alles, ze hebben ook nog eens met € 22,95 per set een heel fijn prijsje. 

Daarnaast heeft Bauspiel ook enkele kleinere sets van de oude vertrouwde producten uitgebracht. Zo kun je nu de X-blokken ook per 16 stuks en de plus blokken per 12 stuks aanschaffen. Blokken die beiden weer geheel nieuwe manieren van bouwen mogelijk maken en waarin de lichtdoorlatende blokken perfect passen. Haak bijvoorbeeld de plus blokken in elkaar en bouw een 3D robot of maak de mooiste kastelen voor de houten poppetjes. 

Bauspiel mixed setsEn dan het beste voor het laatste. Iets waar wij echt heel blij mee zijn en wij vermoeden jullie ook! Want door al het vakmanschap dat er in de blokken van Bauspiel zit, zit wel een prijskaartje aan. Zeker als je diverse sets wil combineren moet je vrij diep in de buidel tasten. Daarom heeft Bauspiel nu gemengde kleinere sets uitgebracht, hoe fijn is dat?

De glinsterblokken set gemengd klein bestaat uit een stevige houten bewaardoos waarin 20 glinsterblokken (in 10 verschillende kleuren) en 5 vierkante vensterblokken (in 5 verschillende kleuren) zitten en kost € 127,50. En de glinsterblokken set gemengd welke ook bestaat uit de 20 glinsterblokken en de 5 vierkante vensters mar tevens ook 20 lichtdoorlatende blokken herbergt. Uiteraard ook geleverd in een stevige houten bewaardoos en voor een prijs van € 154,95.

De twee gemengde sets zijn geweldig om je blokken verzameling mee uit te breiden of een verzameling te starten en geven een tal van mogelijkheden. Weet je bijvoorbeeld waarom er 2 van elke kleur glinsterblokken in zitten? Je kan deze set namelijk ook gebruiken voor een potje memory, geweldig toch?

B- keuze producten Bauspiel

B-keuze producten

Naast dat we de nieuwe producten als eerste uit mogen brengen hebben we ook de mogelijkheid gekregen om enkele B-keuze producten aan jullie aan te bieden voor een sterk gereduceerd tarief. Het gaat hierbij om de lichtdoorlatende blokken waarvan we twee opties hebben: de lichtdoorlatende blokkenset klein met 20 lichtdoorlatende blokken voor € 17,50 en de lichtdoorlatende blokkenset groot met 100 blokjes voor € 74,95.

De reden dat deze blokjes tot een B-keuze behoren is dat er kleine plekjes op de blokjes te vinden zijn en deze wat doffer qua uiterlijk zijn. Is dat erg? Nee zeker niet! In wezen zien ze eruit alsof er al enkele keren mee gespeeld is. Net niet nieuw meer maar absoluut nog steeds adembenemend! 

Wil jij wel zo'n set hebben? Wees er dan snel bij want op = op! 

bauspiel producten winactie

Winactie

Wat is een betere manier dan de nieuwe producten te vieren dan met een winactie? Juist, die is er niet! Daarom maak je tussen 7 en 13 september kans op de glinsterblokken set gemengd groot en de x-blokken set klein. Je hebt dus in 1x de mooiste Bauspiel producten te pakken en kan direct de mooiste dingen gaan bouwen. Je kunt meedoen via onze instagram pagina of onze facebook pagina (of gewoon via beiden voor een dubbele kans).

Op dinsdag 14 september trekken wij uit alle inzendingen 1 winnaar die er met deze geweldige prijs vandoor gaat! 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst