houtspel 10 jaar dierenbende

Week twee van onze houtspels feestmaand ter ere van ons 10-jarig bestaan staat in het teken van onze producten, creativiteit en geweldige prijzen. Oftewel: de tweede week staat in het teken van een heuse houtspel fotowedstrijd!

Wat is de bedoeling?
- Leg een product (dat bij ons vandaan komt) zo origineel mogelijk vast. Dit kan door bijvoorbeeld iets moois te bouwen, door vast te leggen hoe ermee gespeeld wordt, door een speelwereld te creëren of wat je ook kunt bedenken. Alles is goed zolang het maar een mooie foto is waarbij het product zichtbaar is.
- Deel deze foto met ons. Dit kan via facebook of instagram met de hashtag #houtspel10jaar (let op: wanneer je account op privé staat kunnen wij dit niet automatisch zien). Door ons een privé bericht te sturen of de foto te mailen naar info@houtspel.nl. Uiteraard mag je ook met meerdere foto's meedoen, leuk juist!

De foto's kunnen worden ingestuurd tot en met 18 september 23:59:59 uur. Op zondag 19 september zullen wij onze top 10 bekend maken waarop tot en met maandag 20 september 23:59:59 uur gestemd kan worden. Op dinsdag 21 september zal de top 3 zijn of haar prijs ontvangen waarbij nummer 1 een cadeaubon van € 100,- , nummer twee een cadeaubon van € 50,- en nummer 3 een cadeaubon van € 20,- wint!

We hebben er heel veel zin in om jullie mooie creaties te aanschouwen! Veel plezier en succes!

NB: door mee te doen aan deze fotowedstrijd geef je ons automatisch toestemming om de foto te gebruiken voor promotie doeleinden en gebruik op de site. 

grimm's verjaardagstaart

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst