De afgelopen maanden is het assortiment van houtspel flink uitgebreid. Wij zijn hier heel blij mee en daarom is het tijd voor een feestje! En een feestje vier je niet alleen, daar wil je zoveel mogelijk mensen bij hebben, dus houtspel organiseert een nieuwe give away!

Wat kun je winnen?

We hebben van 4 van onze nieuwe merken een product gekozen:

Perenboom

De set van boerderijdieren van Goki: deze set bevat 12 houten boerderij-dieren bestaande uit 2 koeien, 2 paarden, 3 varkentjes, 1 hond, 1 kat en 3 kippen. Alle figuren zijn van blank hout met gekleurde accenten en zijn gewoon Te leuk!

De blokkenset Duitse huisjes van Ebert: deze 49-delige houten blokkenset bewijst dat retro weer hip is! Met de 2 lagen met blokken bouw je in een oogwenk de leukste Duitse huisjes!

De mooie kerststalletje Jozef en Maria + 1 kerstboom van Finkbeiner: kom helemaal in de kerstsfeer met deze mooie houten kerststal. De kerststal is gezaagd uit 1 plak hout met schors. Door de figuren naar voren of achter te duwen ontstaat een prachtige kerststalletje. 

De vrolijke en speelse perenboom van Glückskäfer: puzzel urenlang met deze leuke perenboom of zet hem op bijvoorbeeld je seizoenstafeltje. Hoe dan ook, je wordt spontaan vrolijk van dit product!

 boerderijset dierenBlokkenset ebert

Hoe doe je mee aan deze give away en hoe werkt het?

Met de sinterklaasgedachte in het achterhoofd zal op 5 december 2011 op onafhankelijke wijze het winnende lot worden getrokken. De winnaar zal vervolgens hier bekend worden gemaakt waarna onze webwinkel Houtspel.nl de spullen kosteloos naar de winnaar zal versturen.

Je hebt zelf invloed op het aantal loten waarmee je meespeelt tijdens de trekking. Je kan meedoen met 1 lot of met maximaal 7 loten. De loten zijn op de onderstaande manier te verdienen:

1 lot door volger te worden (of al te zijn) van deze blog

1 lot door volger te worden (of al te zijn) van de Houtspel Facebook-pagina

1 lot door volger te worden (of al te zijn) van de Houtspel Twitter-pagina

1 lot voor het vermelden van deze giveaway via jouw Facebook.

1 lot voor het vermelden van deze giveaway via jouw Twitter.

1 lot voor het vermelden van deze giveaway via jouw blog.

1 lot voor het vermelden van deze giveaway via jouw website.

(3 vermeldingen via twitter leveren hierbij dus geen 3 loten op!)

Let op:

Deze give away sluit op 4 december om 23:59:59 uur. Zorg dus dat je daarvoor hebt aangegeven dat je mee wilt doen! Geef bij deze blog-post aan welk product jij het liefst ontvangt en met hoeveel loten jij meespeelt. (laat hierbij ook even weten waar wij jou vermelding kunnen vinden). Daarnaast zouden we het leuk vinden om te weten wat jij het leukste artikel in het assortiment van Houtspel.nl vindt.

Succes!

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst