We schreven het al eerder maar onze vernieuwde webshop brengt een paar hele handige nieuwigheden waarvan onze favoriet misschien wel de product review is. Want zeg nou zelf, vind jij het ook niet ontzettend handig om, voordat je overgaat tot een aankoop, te lezen wat anderen van het product vinden? 

Helaas is het zo dat, aangezien het gaat om een vernieuwde mogelijkheid, er nog weinig producten een review hebben. En dat is jammer! Daarom willen we jouw hulp vragen! Heb jij een product bij ons gekocht en ben je tevreden (of juist helemaal niet), wil je dan een product review voor ons schrijven? Het kost slechts enkele minuten en je maakt er ons en alle toekomstige klanten heel erg blij mee! 

Hoe kun je een product review achterlaten? Ga naar het product wat je gekocht hebt en druk rechts bovenaan onder de naam van het product op de knop "schrijf een beoordeling". Vul in hoeveel sterren je het product waard vindt, geef je review een titel en schrijf een korte beoordeling. Vul nu de naam in die onder de boordeling mag staan (let op: als je ingelogd bent als klant wordt de naam automatisch ingevuld) en druk op toevoegen en je beoordeling wordt meteen aan het product toegevoegd!

Voor iedereen die ons een handje wil helpen: dankjewel! Wat zijn we blij met jullie! Daarom verloten we op 1 februari per 10 reviews een cadeaubon van € 10! Wil jij hier kans op maken? Laat een berichtje achter onder deze post of op onze facebookpagina en wie weet krijg jij op 1 februari de cadeaubon!

product beschrijving toevoegen

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst