peg doll vleermuis schilderij

Happy Halloween! Vandaag op de blog een beschrijving voor het maken van dit leuke peg doll vleermuis schilderijtje. En ... we leggen aan de hand van foto's stap voor stap uit hoe jij zelf aan de slag kunt gaan. Benieuwd hoe? Kijk naar de foto's hier beneden en lees met ons mee. 

1. Leg alle benodigdheden klaar. Voor dit schilderij gebruikten wij: een peg doll bol, een peg doll bol groot, een lijmpistooltje, zwart vilt, zwarte pijpenrager, donkerbruine of zwart silk klei, zwarte en rode verf en een kwast, een sate prikker, potlood en papier, een schaar, naald en zwart garen, een stukje doorzichtig draad en een fotolijst (bijvoorbeeld van de kringloop). 
2. Leg de peg dolls op het papier en teken met potlood aan een kant een vleugel af. Vouw het papier daarna dubbel zodat je, als je knipt, aan beide kanten een vleugel hebt. 
3. Leg de vleugels op het zwarte vilt en knip deze uit. 
4. Naai aan de bovenkant van de vleugels een stuk zwart pijpenrager zodat je de vleugels kunt buigen. 
5. Teken met potlood gezichtjes op de peg doll. 
6. Schilder de peg dolls, met uitzondering van het gezichtje, zwart. Pak hierna een sate prikker en schilder hiermee de details zoals de ogen en mondjes op de peg dolls. 
7. Pak de klei en vorm hiervan kleine oortjes. Pak daarna het warmgeworden lijmpistooltje en plak hiermee de oortjes op het hoofdje, de vleugels op de achterkant van de vleermuisjes en een stuk pijpenrager aan de onderkant van de peg dolls. 
8. Met het lijmpistool plak je de poten van de peg doll bol groot op de achterkant van de lijst zodat deze naar beneden hangt. Knoop nu een onzichtbaar draadje om de kleine peg doll en maak deze vast aan de lijst en voilà: je vleermuis peg doll schilderij is af!

halloween schilderij peg doll vleermuis

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst