Baby nins
Baby nins
Baby nins
Baby nins
Baby nins
Baby nins
Baby nins
Baby nins
Baby nins
Baby nins

Baby nins

6-delige baby nins set van Grapat

Op voorraad
€ 18,25
Inclusief belasting

 Waarderingen en beoordelingen
 (4,8/5)  - 4 cijfer(s) - 4 beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 

Ooh wat zijn ze leuk, de 6 baby nins van Grapat in prachtige pastel tinten. Geweldig om als toevoeging te hebben aan jou houten nins verzameling en te gebruiken als kinderen in het rollenspel. De ronde nins worden geleverd in een halve kokosnoot waarin je de nins kunt bewaren. 

Hoogte nins: 3,7 cm 

Merk: Grapat

18-180
Door op  06 Aug 2019 (Baby nins) :
(4/5

Familie

Leuke poppetjes, zien er mooi uit met de zachte kleurtjes. 1 maar, de schildering was niet zoals op de foto. Bij ons zijn ze tot het hoofd geschilderd en niet zo strak. Maar erg vinden we het niet. Ze blijven leuk.

Door op  21 Aug 2018 (Baby nins) :
(5/5

Heel mooi!

De kinderen zijn er weg van! Groot succes! Zelf vind ik de popjes ook heel mooi. Ze voelen fijn aan en hebben mooie zachte kleuren en zijn natuurlijk ook erg schattig. Met de kokosschaal wordt verrassend veel gespeeld. Ik heb er maar wat sprookjeswol bij gegeven en een zijden doekje. De wol ging zwerven, maar het doekje hoort er nu bij.

Door op  14 Mar 2018 (Baby nins) :
(5/5

baby nins

Zalige schattige poppetjes! En leuk gepresenteerd in het kommetje

Door op  14 Mar 2018 (Baby nins) :
(5/5

Superleuk!

Ten eerste heel leuk verpakt in een mooi grapat doosje. Lieve babynins in mooie kleurtjes. Het schaaltje werd al gelijk gebruikt om ze erin te vervoeren, dingen te sorteren etc Het zal vast eindeloos veel speelplezier geven bij mijn beide kids (van 2 en 7 jaar).

Klanten kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijst