Top 10 jongens houten speelgoed cadeaus

Nog maar een ruime week en het heerlijk avondje staat weer voor de deur. De avond waarop elk kind in de lage landen een prachtig cadeau van Sint verwacht. Maar ... zou de Sint al klaar zijn om voor elk kind een cadeautje uit te zoeken? Voor elke Sint die nog een beetje zoekende is stelden wij de top 10 houten speelgoed jongens cadeaulijst op. Tien super fijn cadeautjes waar elke jongen van zal smullen. Benieuwd welke producten wij uitzochten? Kijk naar de foto hierboven en lees met ons mee. 

1. Deze stoere sorteervrachtwagen is van alle markten thuis. Hij kan moeiteloos over elke ondergrond rijden maar zijn laadbak is ook een vormenstoof welke je kan legen door de laadbak om te kiepen. Is het geen fantastisch ding? De sorteer vrachtwagen kost € 47,50. 
2. Super leuk om te combineren met auto's of de houten treinbaan is deze blauwe bruggenset van Gluckskafer. De 8 vrolijk gekleurde stukken in blauwtinten kunnen perfect ingezet worden als bruggen, wegen of viaducten. Of ... je gaat er de mooiste bouwwerken van maken, combineert hem met de houten regenboog of .... de mogelijkheden zijn eindeloos! De blauwe bruggenset kost € 33,95. 
3. De nins set huisjes bestaat uit 6 stevige houten huisjes met gekleurde daken en 6 bijpassende poppetjes. De set is super leuk te combineren met bijvoorbeeld houten auto's om er een heus dorp van te maken. Maar ... je kunt natuurlijk ook stapelen en bouwen met de huisjes en de nins. Welke mogelijkheden zie jij? De nins set huisjes kost € 47,50. 
4. Voor de echte puzzel fans hebben wij deze prachtige blauwe tangram puzzel met voorbeelden boekje van Grimm's. De stevige prachtige houten stukken voelen heerlijk aan en zijn prachtig van kleur. Daarbij staan er in het boekje maar liefst 45 voorbeelden die je met deze puzzel maken kunt. De blauwe tangram kost € 21,45. 
5. Natuurlijk zijn wij ook de allerjongsten niet vergeten in deze cadeau top 10 lijst. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige rammelaar met blauwe kralen van Grimm's. De rammelaar ziet er niet alleen fantastisch uit, het hout voelt heerlijk aan, de kralen geven een subtiel geluid wanneer zij heen en weer bewogen worden en de rammelaar kan ook heel goed als bijtring gebruikt worden als de tandjes doorkomen. De rammelaar kost € 11,25. 
6. Heb jij thuis een knutsel jongen zitten? Eentje die zich urenlang kan vermaken met pen, papier en een pot lijm? Wat dacht je dan van dit houten zeilboot bouwpakket. Een leuk pakket waarin alle onderdelen zitten om zelf deze stoere zeilboot te maken, hoe cool is dat? Het bouwpakket kost € 6,95. 
7. Voor de jongen die het liefst de hele dag ninja go kijkt of voor de jongen die zich uren lang met lego kan vermaken is deze brikkon ninja tempel een absolute must. Brikkon staat voor houten ondergronden waarop je met je eigen legostenen verder kunt bouwen. De ninja tempel kost € 17,95. 
8. Het lijkt misschien een gewone blokkenset maar niets is minder waar. De regenboogblokken hebben namelijk een houten buitenkant een gekleurde plexiglas binnenkant waar het licht prachtig doorheen kan vallen. Super leuk om voor het raam op te bouwen en te kijken wat er gebeurd. Of houdt het blok voor je gezicht en zie de wereld verkleuren. De blokkenset van 24 delen kost € 42,50. 
9. De prachtige handgemaakte dieren van Holztiger zijn sowieso een feestje om te krijgen voor elk kind maar deze haai is wel heel stoer! De haai kost € 8,50. 
10. Het 25-delige houten ridderkasteel heeft een paar stoere houten ridders maar ook een trap en een echt werkende katapult. Super leuk om urenlang mee te spelen. Het ridderkasteel kost € 39,50. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst