regenboog asymmetrisch kleur

Whoop, whoop! We hebben weer een paar nieuwe producten en zijn, eerlijk waar, totaal verliefd!

Een paar weken geleden kregen we de nieuwe producten van Bajo onder ogen en spotten wij deze prachtige houten regenbogen. Hoewel ze onze interesse direct hadden vielen we pas echt als een blok voor ze toen we ze in het echt zagen zo'n twee weken later. De kleuren, de asymmetrische vorm en de extra verrassing: elke boog heeft twee verschillende kleuren waardoor je eindeloos veel kleuren combinaties kunt maken. 

Daarnaast hebben de regenbogen nog een paar mooie voordelen: de bogen zijn allemaal zeer precies gezaagd waardoor je elke boog zonder problemen om kunt draaien. En, doordat de twee kleuren bogen aan elkaar zijn gelijmd, is deze regenboog super stevig. 

Grimms regenboog vs bajo regenboog

Verschillen tussen de Grimm's regenboog en de nieuwe Bajo regenboog?

Waarin verschillen deze regenbogen met de grote regenbogen van Grimm's (zie foto hierboven)? Natuurlijk verschillen de regenbogen in kleur en in vorm met die van Grimm's. Waar de grote houten regenboog van Grimm's 12 houten bogen heeft bestaat de regenboog van Bajo uit 10 houten bogen. Daarnaast geeft de asymmetrische vorm van de bogen van de Bajo regenbogen het geheel een speels effect. Ook in maat zijn er enkele verschillen, zo is de Bajo regenboog net een beetje groter en breder dan de Grimm's regenboog. En niet te vergeten dat de Bajo boog aan beide kanten andere kleuren heeft waardoor je een stuk meer af kunt wisselen met het de kleuren die je gebruikt. En dan is er ook nog een prijsverschil. De grote regenboog van Grimm's kost € 61,95 waar de asymmetrische regenboog van Bajo € 52,50 kost. 

asymmetrische regenboog Bajo zwart wit

De regenbogen zijn vanaf nu verkrijgbaar in twee versies: de asymmetrische regenboog kleur en de asymmetrische regenboog zwart/wit. Beide versies zijn uitstekend om mee te bouwen, om knikkerbanen mee te maken of om neer te zetten als decoratie. Kortom, een paar nieuwe producten waarbij je daadwerkelijk kunt zeggen: de mogelijkheden zijn eindeloos!