zomerse seizoenstafel kamperen

Zomer vakantie. Vanaf vanmiddag zal ook huize Houtspel hiervan mogen genieten. Daarom gaat vanaf vandaag het houtspel zomer rooster in. Dit betekend dat de komende weken pakjes minder frequent verstuurd zullen worden en ook dat het afhalen van bestellingen op minder tijden mogelijk is. 

Iets nodig voor het knutselen, voor een verjaardag of voor jezelf de komende weken? Bestel dan op tijd! In plaats van dagelijks zullen wij de komende weken de pakketten slechts 2 a 3 keer per week versturen en kan het zomaar 4 tot 5 werkdagen duren voordat je je pakket van ons ontvangt. 

-----------

Wil jij ook zo'n heerlijk zomerse seizoenstafel maken? Dat kan! Voor deze seizoenstafel gebruikten wij:

- een mini caravan hout ( € 5,95) welke wij schilderden in fijne groen tinten
- een paar poppetjes van de regenboog nins set ( € 30,25) waarbij je 12 poppetjes in prachtige regenboog kleuren krijgt
- de houten eikenboom ( € 14,50) van Holztiger
- de houten appelboom ( € 10,95) van Holztiger
- tweemaal de houten kleine conifeer ( € 6,95 per stuk) van Holztiger
- tussen de bomen zit nog een houten eekhoorn ( € 5,95) van Holztiger
- de super zachte wollen doek komt uit de wollen speeldoeken set zomer ( € 29,50 voor 3 doeken) van Filges. Deze set bevat 3 doeken van 65 x 65 cm groot welke uitermate geschikt zijn voor het gebruik op de seizoenstafel. 
- de tent bouwden we op van een paar ijsstokjes ( € 1,00 per 50 stuks) en een stuk vilt ( € 1,50) afkomstig van een stuk van 20 x 30 cm
- en dan nog het vuurtje wat we opbouwden van een paar kleine stokjes en een paar stukjes merinowol voor vilten ( € 2,15 per 50 gram)