Trekfluit hout
Trekfluit hout
Trekfluit hout
Trekfluit hout

Trekfluit hout

Een houten trekfluit van Goki

Op voorraad
€ 3,50
Inclusief belasting

 Waarderingen en beoordelingen
 (4,8/5)  - 4 cijfer(s) - 3 beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 

Deze leuke houten fluit gemaakt van onbewerkt hout is super leuk voor kinderen om muziek op te maken. Wanneer je de knop op de achterkant naar achter trekt of naar voren duwt tijdens het blazen kun je verschillende tonen maken waardoor je op deze fluit met een beetje oefening een leuk melodietje kunt spelen. 

Lengte trekfluit: 16,3 cm, Doorsnede trekfluit: 2,5 cm 

UC100
Door op  18 Feb 2020 (Trekfluit hout) :
(5/5
Deze klant heeft wel een cijfer maar geen geschreven beoordeling achtergelaten
Door op  01 Dec 2019 (Trekfluit hout) :
(5/5

Leuke fluit!

Ik was verrast over de kwaliteit en de grote van de fluit. Degeliijk en heel mooi afgewerkt. Had de fluit gekocht als grapje voor mijn zoon van 22. Maar hij weet er nog best leuk muziek uit te krijgen. Absoluut een aanrader!

Door op  29 Jul 2019 (Trekfluit hout) :
(4/5

Leuk fluitje

Maar heeft geen groot bereik.

Door op  23 Feb 2019 (Trekfluit hout) :
(5/5

Goed en stevig fluitje

Leuk om kado te geven, als tractatie of voor in de grabbelton. Ik heb nog niet meegemaakt dat kinderen het kapot trokken. Is eventueel met de houtbrander te versieren of met veilige plantaardige kleurstof te verven. Met bieten, -spinazie- of wortelnat kom je al een heel eind.
Klank is acceptabel voor het oor (niet onbelangrijk!), mits natuurlijk niet te woest geblazen. Kinderen vinden het erg leuk om op de fluitjes te blazen en de verschillende tonen te zoeken. Enige nadeel is dat ze niet droog te raggen zijn als er te enthousiast in gekwijld is...

Klanten kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijst