Memoryspel voelen
Memoryspel voelen

Memoryspel voelen

32-delig houten memoryspel van Goki

Op voorraad
€ 35,95
Inclusief belasting

 Waarderingen en beoordelingen
 (5/5)  - 2 cijfer(s) - 2 beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 

Dit 32-delige houten memoryspel kan op meerdere manieren gebruikt worden. Leg de houten ronde stenen omgekeerd op tafel en speel memory zoals je gewent bent of..... Stop de houten stenen in de meegeleverde linnen zak en probeer op de tast twee dezelfde stenen te vinden. Een ideale manier om te oefenen met je tast zintuigen en erg leuk om te spelen. 

Maat stenen: 4 x 4 x 2 cm

Merk: Goki

59004
Door op  23 Feb 2019 (Memoryspel voelen) :
(5/5

Zeer goed zintuiglijk spel

Uitstekend en zeer betaalbaar tastspel. Leerzaam! Vergelijkbaar met Montessori en minstens zo goed. Met jongere kinderen begin ik meestal met maar 3 makkelijk te onderscheiden setjes in het zakje of in een voeldoos. Of ik maak een voel-rijtje, waarbij ze het ene deel van de stenen kunnen zien en de anderen er op de tast bij moeten zoeken.
Bij groteren bied ik eerst de helft aan, want anders is het best pittig zoeken in de zak (bij dit spel zit namelijk lekker veel voelvariatie, meer dan bij de gemiddelde tastplankjes!) . Zodra er een setje compleet is, doe ik er weer een nieuw (of eerder) setje bij, zodat er voldoende uitdaging blijft.
Zit in een keurig stevig bewaarzakje. Voelstenen blijven goed; er heeft bij ons na jaren gebruik nog geen voelmateriaal losgelaten. Ik ben zeer tevreden.

Door op  04 Jul 2018 (Memoryspel voelen) :
(5/5

super leuk

Een leuk spel dat ons al vele uren speelplezier heeft gegeven. Het spel is voor de jongste van 5 jaar nog wat lastig maar er zijn genoeg varianten te bedenken waarbij hij ook mee kan doen. Dit spel gaat in ieder geval mee in de koffer op vakantie.

Klanten kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijst