Bouwblokken met bast
Bouwblokken met bast
Bouwblokken met bast
Bouwblokken met bast
Bouwblokken met bast
Bouwblokken met bast
Bouwblokken met bast
Bouwblokken met bast

Bouwblokken met bast

35-delige houten blokkenzak van Gluckskafer

Niet op voorraad
€ 24,50
Inclusief belasting


 Waarderingen en beoordelingen
 (4/5)  - 1 cijfer(s) - 1 beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 

Spelen was nog nooit zo natuurlijk als met deze houten blokkenzak die je het gevoel geeft alsof je midden in het bos beland bent. De houten blokken, welke geleverd worden in een katoenen zak, zijn gemaakt van boomtakken met de bast er nog aan. De zak bevat een grote variëteit aan vormen, zo zijn er rechte takken, schuin afgezaagde takken, houtschijven en doormidden gezaagde takken in deze zak te bewonderen. Daarnaast zijn de randen en de blank houten binnenkanten van de blokken heerlijk glad geschuurd wat een geweldige tegenhanger is van de ruwe boombast buitenkanten. Een geweldig product dat eindeloze mogelijkheden biedt en wat nooit zal gaan vervelen. 

Lengte grootste blok 18 cm, doorsnede kleinste blokje 2,5 cm

Merk: Gluckskafer

NB: omdat deze blokken een echt natuurproduct zijn zullen alle blokken van vorm, maat en kleur van elkaar verschillen. Geen enkele blokkenzak zal dan ook gelijk aan elkaar zijn. Omdat de boombast zou kunnen loslaten is dit product ongeschikt voor kinderen onder de 3 jaar. 

523398
Door op  20 Aug 2018 (Bouwblokken met bast) :
(4/5

Boombastblokken

Ik houd zelf heel veel van boomschorsproducten en ben dus erg gecharmeerd van deze blokkenset, die bovendien gunstig geprijsd is. Maar bij de kinderen zijn ze minder favoriet. Wel leuk om mee te stapelen, maar ze vinden ze minder lekker bouwen. Mogelijk omdat er veel ronde schijfjes zijn die makkelijk wegrollen. Ze worden voornameljk als kaboutermeubeltjes en gebiedsafgrenzingen gebruikt, wat natuurlijk heel leuk en zinvol is. De blokken moeten wel uit de buurt gehouden worden van kinderen die nog dingen in de mond stoppen. Zij kunnen de schors eraf knagen.

Klanten kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijst