daar zit muziek in

Zo'n zon overgoten lente dag zoals vandaag: daar zit muziek in! Dus begonnen wij vanmorgen in onze houten regenboog maand al met een viool sleutel gemaakt van een houten regenboog. Maar das niet alles, we hebben ook een paar geweldige houten producten waar muziek in zit. Speel jij een deuntje met ons mee? Dit kun je gebruiken: 

1. Het geluiden memory spel van Goki bestaat uit 12 houten blokken die je met hun geluiden aan elkaar moet koppelen. Maar wanneer je niet het spelletje aan het spelen bent kun je de blokken natuurlijk ook heel goed gebruiken om gezellig met ons mee te spelen in ons Houtspel orkest. Het memoryspel kost € 24,95.
2. De houten gitaar kan natuurlijk niet in ons orkest ontbreken. Toegegeven, er komt uit dit instrument niet echt muziek maar voor luchtgitaar spelen kun je hem als de beste gebruiken. En ..... je kunt hem zelf beschilderen zodat het een echt uniek en persoonlijk exemplaar wordt. De gitaar kost € 10,95.
3. De ronde xylofoon is bijna een orkest op zichzelf. Dit leuke instrument kan namelijk op 3 verschillende manieren muziek maken. Je kunt de glazen knikker in de xylofoon laten draaien voor een helder geluid, de houten knikker gebruiken voor een heel ander geluid of gebruik je het stokje om een voor een de plankjes aan te slaan? De xylofoon kost € 8,50. 
4. De muzikale draak is een feestje om mee te spelen en naar te luisteren. Door met het stokje over de drakenstekels te strijken begint de draak een eigen liedje te spelen. En voor maar € 5,95 zingt de draak haar liedje ook bij jou thuis. 
5. De rammelaar boom is niet alleen voor baby's maar ook voor grotere kinderen super leuk om muziek mee te maken. Door de boom heen en weer te bewegen gaat hij vanzelf een subtiel muziekje geven dat zeker niet kan ontbreken in het houtspel orkest. De boom kost € 15,95. 
6. De regenstok is al jaren een van houtspels best verkopende producten. Niet verwonderlijk want deze kleurrijke stok is een feest voor de ogen en de oren. Door de stok om te draaien zal het geluid van regen te horen zijn terwijl je met je ogen alle balletjes vrolijk door de gekleurde bloemen kunt zien gaan. De regenstok kost € 16,25.